Футбол. Ще на прес-конференції після зустрічі з «Кривбасом» наставник київського «Динамо» Валерій Газзаєв повідомив, що його клуб уклав контракт з бразильським оборонцем «Інтернасьоналя» Данилом да Сілвою. Виявилося, що Валерій Георгійович доклав багато зусиль, щоб бразилець став киянином.
До речі, пізніше президент чемпіонського клубу Ігор Суркіс підтвердив цю інформацію. «Це перший оборонець, якого обрав Газзаєв з усіх кандидатів, які були. Футболіста купили за 4 мільйони євро».
Газзаєв висловився про футболіста конкретно. «Досить високий на зріст хлопець, має добру швидкість, упевнено грає в обороні і активно діє в атаці».
Данило Сілва народився 24 листопада 1986 року, зріст — 185 см, вага — 69 кг. Позиція — центральний або правий оборонець. Виступав за «Нью-Йорк Ред Буллз» (США), бразильські клуби «Гуарані», «Сан-Паулу». Останнім колективом Данило Сілви був «Інтернасьональ» (Порту-Алегрі, Бразилія). Там він грав на правому фланзі — 15-е місце за рейтингом «Placar» (середня оцінка — 5,36). У сезоні 2009 року в чемпіонаті Бразилії провів 24 матчі (1 гол).