Бокс. Український суперважковаговик Сергій Карпенко підписав контракт із відомим промоутером Деном Гуссеном та його компанією «Гуссен Тутор Промоушн», повідомляє boxіngscene. com. Карпенко дебютуватиме на профірингу 5 березня у казино в Печанзі, що у Темекулі (США).
Карпенко народився у Вінниці, йому лише 24 роки. За аматорську кар’єру (із 13 років) до переїзду у США він має чудові показники — 80—15. Тричі ставав чемпіоном України, двічі — чемпіоном світу серед юніорів.
«Американські фанати завжди очікують на нового чемпіона у суперважкому дивізіоні і неважливо, звідки він родом», — каже Гуссен.
— Я в захопленні від свого першого професіонального бою, — розповідає Карпенко про майбутнє протистояння із мексиканцем Альваро Моралесом. Мене оточує класна команда. Маю на увазі моїх менеджерів Готзєва і Коена, промоутера Гуссена і тренера Абеля Санчеса. Я хочу підніматися вгору і не можу дочекатися свого виходу на профіринг.

— «Гуссен Тутор» і моя менеджерська група мають добрі зв’язки між собою. Ми авторитетні в світі боксу, завжди високо стояли у суперважкому дивізіоні , — каже менеджер Карпенка Готзєв. — А Гуссен сказав мені, що, може, і знає, як просунути боксера до вершин у суперважкій вазі. Вони мають Едді Чемберса, який битиметься за чемпіонські пояси (проти Володимира Кличка — 20 березня). Кріс Арреола бився за чемпіонський титул, а ще раніше — Тоні Томпсон. Є багато промоутерів у світі боксу, які зацікавлені у Карпенку, але контракт із Гуссеном — це найкращий варіант.