Футбол. Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перші матчі. 24 лютого.
ЦСКА (Росія, Москва) — «Севілья» (Іспанія). 1:1. Москва. «Лужники». 30 000 глядачів. Голи: Гонсалес, 66 — Негредо, 25.
Навіть на лужниківській синтетиці «Севілья» показала свій традиційний футбол. Більшу частину ігрового часу «севільські цирульники» провели в позиційній обороні, надійно володіючи м’ячем. І за першої ж нагоди намагалися швидко атакувати флангами.
Гра ЦСКА була не зовсім досконалою. Адже команда ще перебуває в періоді «сплячки» зимового міжсезоння. А суперник, навпаки, — має відмінний ігровий тонус. Чемпіонат Іспанії саме в розпалі. Однак і за таких умов у першому таймі в москвичів очі палали вогнем агресії. Старання й пристрастей було хоч відбавляй. Та чіткого малюнка в діях ми не побачили. В результаті одна з помилок господарів завершилася пропущеним м’ячем. І лише після перерви «коням», відкинувши емоції, вдалося налаштуватися на нормальний бойовий ритм. Хоча великого зиску від таких перемін вони не дістали. Адже й гості здаватися не збиралися.
Рятівну нічию, котра, власне, нічого ще не гарантує, ЦСКА приніс ефектний удар Гонсалеса з далекої дистанції. Він застав зненацька воротаря Палопа. Зрозуміло одне: за три тижні в Іспанії армійцям буде дуже нелегко.