Учора Голова Верховної Ради Володимир Литвин зустрівся з Головою Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації Борисом Гризловим (на знімку). Під час зустрічі сторони обговорили широке коло питань двосторонніх відносин в економічній, культурній та гуманітарній сферах, повідомляє прес-служба Верховної Ради.
В. Литвин і Б. Гризлов наголосили на важливості системного підходу до розгляду питань, які становлять взаємний інтерес і відповідають сподіванням народів наших держав, і висловили надію на активізацію діалогу в міждержавних відносинах.
За словами Голови Верховної Ради, необхідна «практична розмова», що дасть змогу отримати реальні результати співпраці. У цьому контексті В. Литвин висловив переконання, що українсько-російські двосторонні відносини «мають вийти на великі проекти».
Сторони також зазначили, що міжпарламентська складова українсько-російських відносин активно розвивалася протягом останніх років, зокрема В. Литвин і Б. Гризлов високо оцінили результати роботи українсько-російської міжпарламентської комісії.
Фото Анастасії СИРОТКІНОЇ.