Тренер збірної України з футболу Мирон Маркевич (на знімку) не зміг потрапити на контрольний матч львівських «Карпат» і російського клубу «Москва» у Туреччині. От тобі й маєш! Спершу і не повірилося, що це сталося насправді. Цікаво, чи подібне траплялося колись із наставником головної команди якоїсь іншої країни?
А події розгорталися так: турецькі охоронці, з’ясувавши особи відвідувачів бази, де проходив контрольний матч, шлагбаум не підняли. Виявилося, «Карпати» заборонили пропускати на гру Маркевича, так само як і решту працівників харківського клубу. При цьому представники російських і балтійських команд проходили через пропускний пункт вільно.
— Збирався подивитися гру львівського клубу як тренер збірної, -сказав Мирон Богданович представникам ЗМІ. — Але, на жаль, мені це зробити не вдалося. Зрозуміло, що і як тренеру «Металіста» мені було цікаво поглянути на суперників по національному чемпіонату. І в цьому немає нічого протиприродного — перехресне відвідування контрольних поєдинків є нормальною практикою для зборів. Тим більше що львів’яни були присутні на всіх чотирьох матчах нашого клубу в Туреччині. Наприклад, на останньому спарингу з «Крильями Совєтов» побували і тренер «Карпат», і капітан львівської команди.

 

Фото з архіву «Голосу України».