У місті Надвірна, що на Прикарпатті, шукають убивцю відомого місцевого бізнесмена, власника нафтобази Володимира Олійника. Убивство сталося, коли той приїхав до школи за донькою. Він був з охоронцем, але останній необачно залишив шефа в автомобілі, щоб забрати школярку. У цей час, як стверджують очевидці, під’їхала інша машина і пролунав постріл. Правоохоронці припускають, що ймовірно стріляв професійний снайпер. Куля влучила в голову. Пораненого бізнесмена доставили до Надвірнянської райлікарні, та зусилля медиків виявилися марними.
— Стріляли один раз, — каже начальник центру зв’язків з громадськістю УМВС в області Василь Гультайчук. — Експерти-криміналісти з’ясовують тип зброї. Працює оперативно-розшукова група. З обласного центру до справи долучились працівники науково-дослідного криміналістичного центру.
Щодо факту вбивства Володимира Олійника порушено кримінальну справу, ведеться слідство. Розробляється декілька версій. Одна стосується ситуації навколо Івано-Франківського продуктового ринку. Боротьбу за нього вже кілька років ведуть дві прикарпатські бізнесові структури, співвласником однієї з яких був покійний підприємець. Саме його фірмі минулого року рішенням сесії Івано-Франківської міськради було передано в оренду цей ринок. Раніше ним опікувалася конкуруюча фірма. Відтоді Олійникові та його сім’ї начебто погрожували. Міліція поки що утримується від коментарів.