Троє дітей з дитсадка № 57 у Вінниці доставили до лікарні автомобілем швидкої допомоги після того, як на них впала альтанка. Про потерпілих малят правоохоронцям повідомили з лікарні швидкої допомоги. 
Найбільше постраждала дівчинка Катя — у неї перелом правої ключиці. У двох інших дітей лікарі констатували травми грудного відділу хребта та рану нижньої повіки лівого ока, синці на обличчі. Травми найбільш потерпілої дівчинки кваліфікують як важкі тілесні ушкодження, покарання за їх нанесення карається Кримінальним кодексом, уточнюють правоохоронці. Травми двох інших діток — легкої та середньої важкості. Інші малята, які опинилися під завалами альтанки, відбулися переляком. Їх одразу відправили додому.
— Я вже побачила альтанку після того, як вона впала, — каже завідувач господарської частини дитсадка Людмила Гончарук. — Чи то від снігу, чи від давності. Бо після її спорудження минуло більше тридцяти років. Решту аналогічних будиночків на подвір’ї дитсадка ми обв’язали кольоровими стрічками, щоб ніхто туди не заходив.