Компанія ІMG та українська Прем`єр-ліга реалізували пакет медіа-прав 11 клубів на території Близького Сходу і Північної Африки. Ліцензію отримала компанія «Кувейт TV». Тепер аудиторія спортивного телеканалу «Кувейт TV3», котрий має ефірне покриття у 21 країні арабського світу, спостерігатиме за матчами української Прем’єр-ліги.
Починаючи з весняної частини чемпіонату, у кожному турі кувейтці обиратимуть для трансляцій два поєдинки, повідомляє прес-служба УПЛ. Кувейт став п’ятою іноземною країною, телеканали якої транслюють матчі Прем’єр-ліги. Раніше ігри УПЛ транслювали у Росії, Румунії, Польщі та Вірменії.
Повернення на береги Босфору
Екс-тренер збірної Росії Гус Гіддінк уклав контракт з Турецькою федерацією футболу, згідно з яким він очолить збірну цієї країни з 1 серпня. Угоду, котра триватиме до серпня 2012-го, з можливістю продовження ще на два роки, підписали в Амстердамі, повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Туреччини.

Оскільки договір набере чинності з 1 серпня, Гіддінк відпрацює до кінця свій контракт з РФС. Асистентом Гуса буде колишній капітан національної збірної Туреччини Огуз Четін. Раніше нідерландський тренер уже працював у Туреччині, де очолював знаменитий клуб «Фенербахче» в сезоні 1990/91.