Троє озброєних зловмисників тримали під прицілом двадцять осіб у відділенні Приватбанку в Авдіївці на Донеччині. Один із них направив пістолет на касира, другий розбив молотком скло касового вікна і, проникнувши всередину, збирав гроші з двох суміжних кас, третій, озброєний рушницею, вартував на вході. І хоч управляюча відділенням встигла натиснути тривожну кнопку, затримати бандитів не вдалося.
На щастя, повідомили в прес-службі банку, ніхто із шести співробітників і чотирнадцяти клієнтів не постраждав. Сума збитків встановлюється. Порушено кримінальну справу.
Керівництво Приватбанку встановило винагороду в 100 тисяч гривень співробітникам правоохоронних органів. Крім того, за словами голови правління банку Олександра Дубілета, винагороду отримають і ті громадяни, хто надасть інформацію, що допоможе вивести на слід зловмисників і сприятиме їх затриманню. О. Дубілет також зауважив, що в рамках проекту «Приватбанк проти злочинності» вже не раз виплачувалися винагороди за затримання злочинців, незалежно від того, відшкодували банку збитки чи ні.