На прохання мешканців села Мошни Черкаського району, в якому проживає понад чотири тисячі осіб, народний депутат України Сергій Терещук (Блок Литвина) —  зустрівся із сільським активом. Виборці тепло відгукнулися про роботу в окрузі Сергія Миколайовича.
Особливо вдячні парламентарію пенсіонери, котрі свого часу працювали в дошкільних навчально-виховних закладах і не мали змоги отримати державні акти на земельні ділянки. З допомогою Сергія Терещука та працівників Держкомзему ветерани отримали документи про право власності на землю.
Поділилися мошнівчани й своїми турботами та проблемами. Зокрема, про забезпечення дільничної лікарні новим медобладнанням, прокладання каналізації до середньої школи, про спорудження сміттєзвалища та реконструкцію сільського стадіону. Вкрай необхідно також добудувати приміщення дитячого садка, який відвідують 139 малюків і ще 60 стоять «у черзі».
— За активної позиції громади, органів місцевого самоврядування, залучення бізнесових структур, які працюють у Мошнах, ці всі питання можна вирішити, — наголосив народний обранець. — Адже соціально-культурний розвиток села — це не політика, котра, на жаль, часто роз’єднує, призводить до непорозумінь. Це перспектива, яка всіх нас об’єднує.
Відвідавши Мошнівську середню школу, Сергій Терещук подарував учнівсько-педагогічному колективові мультимедійну систему з комп’ютером та великим екраном, про яку тут давно мріяли, а для виробничо-навчальної майстерні — набір сучасного інструментарію.
Не залишилася без подарунка й малеча з дитсадка «Лісова казка». Тепер дитячі ранки тут проводитимуть за допомогою музичної системи «караоке».
Черкаська область.