Основними питаннями цього пленарного тижня стануть призначення врочистого засідання з приводу складання присяги Президентом на 25 лютого, а також скасування місцевих виборів. Таке припущення зробив учора під чаc брифінгу Перший заступник Голови Верховної Ради Олександр Лавринович. 
Він повідомив, що отримав доручення провести консультації із керівниками фракцій і очільниками профільних комітетів. Вони вирішуватимуть, як юридично грамотно відтермінувати переобрання місцевої влади. Коментуючи можливість висловлення недовіри діючому уряду, Олександр Лавринович повідомив, що тільки-но постане така необхідність, регіонали зможуть зробити це «оперативно, швидко і якісно».
Парламентарій підтвердив, що політична сила, яку він представляє, проводить попередні консультації з приводу реформування парламентської коаліції. Однак про якісь конкретні результати цього процесу народний обранець поки що говорити відмовився. Натомість він припустив, що переговорний процес буде більш активним напередодні інавгурації.