Партія регіонів висловлює крайню стурбованість величезною кількістю скарг з боку членів комісій, що представляють кандидата в Президенти Юлію Тимошенко. Як стало відомо зі звернення, розісланого прес-службою цієї політичної сили, «після одержання вказівок «згори» про необхідність створення передумов для перегляду результату виборів штаби БЮТ почали чинити на членів комісій грубий тиск і відвертий шантаж».
Від членів комісій, що пройшли за квотою Юлії Тимошенко, вимагають написання певного числа скарг в окружні комісії з зазначенням фактів нібито порушень, допущених у ході голосування й підрахунку голосів. На зауваження про відсутність таких фактів їх радять придумувати, повідомляє прес-служба Партії регіонів. Мовляв, членам комісії дають зрозуміти, що в противному випадку вони не одержать винагороди за свою роботу, а також у них виникнуть проблеми іншого роду.
Регіонали закликають членів комісій не піддаватися на такі провокації й не ставати заручниками «у брудній політичній метушні, яка ніколи не увінчається успіхом для тих, хто її затіває».