На урядову телефонну «гарячу лінію» громадяни повідомили про більш як 700 фактів фальсифікації виборів. Таку інформацію розміщено на сайті БЮТ. Звернення свідчать про те, що зловживання мали масовий і системний характер.
Водночас на цьому електронному ресурсі інформують, що міжнародних спостерігачів на народному волевиявленні було надто мало, щоби відстежити масові порушення. На цьому під час прес-конференції наголосив керівник дніпропетровського міського виборчого штабу кандидата в Президенти Юлії Тимошенко Сергій Пасхалов.
«Іноземним спостерігачам слід подякувати за самовіддану працю, але треба врахувати, що у Дніпропетровську на шести виборчих округах (469 дільниць) працювало всього шість іноземних спостерігачів», — повідомив він. На його думку, навіть при великому бажанні у них фізично не було можливості зафіксувати всі кричущі порушення.
«Ми не розуміємо висновку міжнародних спостерігачів, що вибори відбулися чесно та демократично. Ми категорично з цим не згодні», — підкреслив Сергій Пасхалов.