Формування нової парламентської більшості може відбутися наступного тижня — заявила на брифінгу народний депутат, заступник голови Партії регіонів Ганна Герман. 
«Ми сподіваємося, що найближчим часом буде сформована парламентська більшість, коаліція. Уряд буде відправлений у відставку і призначений новий, — сказала вона. — Не будемо загадувати наперед, але це може статися наступного тижня».
Відповідаючи на запитання журналістів стосовно зустрічі Віктора Януковича з Юлією Тимошенко, Ганна Герман висловила думку, що вона можлива лише після публічних вибачень чинної прем’єрки за необґрунтовані звинувачення на адресу лідера Партії регіонів, «за все, що вона наговорила в ході виборчої кампанії».
У свою чергу, народний депутат, заступник голови Партії регіонів Борис Колесніков заявив, що офіційні переговори щодо створення більшості регіонали розпочнуть тільки після оголошення результатів виборів. Парламентарій також повідомив, що на сьогодні за результатами виборів Президента ухвалено 17 судових рішень, і всі вони — на користь лідера Партії регіонів Віктора Януковича. За словами Б. Колеснікова, відбулось 17 судових засідань за позовами штабу кандидата у Президенти Ю. Тимошенко. Ці судові засідання відбулися у трьох областях і Автономній Республіці Крим.