Івано-Франківськ. Вибори в обласному центрі почалися з сумної події. Вранці у селі Уніж Городенківського району знайшли мертвим члена дільничної виборчої комісії — представника від кандидата у Президенти України Юлії Тимошенко. Трагедії відразу ж було надано політичного забарвлення.
У селі Більшівці Галицького району, повідомив у телеефірі народний депутат бютівець Дмитро Шлемко, членові дільничної виборчої комісії, який підвозив своєю машиною родичів на дільницю, якісь бандити начебто погрожували пістолетом і пробили шини автомобіля. У міліції підтвердили, що було звернення від жінки — члена ДВК. Вона повідомила, що їй щойно зателефонував син і розповів про такий інцидент. П’ятеро невідомих осіб зайшли на подвір’я і прокололи три шини автомобіля господаря помешкання, після чого втекли. В ході оперативно-розшукових заходів було встановлено, що зловмисники пересуваються на двох автомобілях. Міліціонери затримали мешканців Івано-Франківська, 1988 та 1989 років народження.
Загалом явка прикарпатців на виборчі дільниці у другому турі виборів була вища за перший тур і становила, за попередніми даними, 74,65 %. За попередніми даними, за Юлію Тимошенко проголосувало майже 89% виборців, які прийшли на дільниці. У Віктора Януковича на Прикарпатті близько 7%.
Запоріжжя. Надзвичайних подій та фактів порушення чинного законодавства зареєстровано не було. У тому немала заслуга правоохоронців, котрі відбили охоту всяким недолугим «жартівникам» порушувати громадський порядок і загальний спокій. Зокрема, було розкрито резонансний злочин, що стався напередодні першого туру голосування, коли в приміщення окружної комісії № 77 вночі пробралися злодії й викрали системні блоки та монітори комп’ютерів. Чотирьох шукачів пригод затримали, викрадену оргтехніку повернули.
На жаль, історія з недосконалими списками повторилася, хоча органи Державного реєстру, за словами чиновників, вносили в них відповідні поправки, і кількість виборців збільшилася на 8 тисяч осіб. В основному за рахунок тих, кому цими днями сповнилося 18 років.
Більшість запоріжців знову віддала перевагу Віктору Януковичу. Цього разу в голосуванні взяло участь 68,88 відсотка виборців, що на півтора процента більше, ніж у попередньому турі.

Хмельницький.
Попри те, що активність виборців зросла порівняно з першим туром президентських виборів, голосування на Хмельниччині пройшло спокійно. Один із виборців спробував винести з дільниці бюлетень для голосування, замість нього вкинувши в урну чистий аркуш. Був також випадок, коли на дільниці з’явилися нетверезі й намагалися взяти кілька бюлетенів. Близько п’яти відсотків виборців висловило бажання голосувати вдома. Хмельничани скаржилися на те, що часто по-правки, внесені в списки під час першого туру, так і не було враховано. Тому декому знову довелося звертатись до суду. Однак у Хмельницькому міжрайонному суді зауважили, що кількість розглянутих заяв зменшилася майже в сім разів і становила трохи більше півсотні.
Харків. Харківський міський голова й керівник місцевого штабу кандидата В. Януковича близько півночі провів прес-конференцію й поздоровив усіх виборців, незалежно від їхнього вибору, з успішним завершенням виборчої кампанії. Успіх, на думку М. Добкіна, полягає в тому, що вибори в регіоні пройшли толерантно, спокійно, прозоро, без яких-небудь серйозних зауважень, які могли б істотно вплинути на волевиявлення харків’ян. Міський голова також подякував співробітникам всіх силових структур, які чесно виконали свій обов’язок і не допустили жодних ексцесів під час виборчої кампанії. Дійсно, жодна із сторін виборчого процесу не заявляла й навряд чи зможе заявити про якесь використання адміністративного ресурсу, тиск на виборця, застосування заходів, які фальсифікували б результати голосування. Остаточних результатів голосування в регіоні ще немає, але вже зараз можна говорити, що В. Янукович випереджає Ю. Тимошенко більш ніж утричі.
Вінниця. Вінничани, як і в першому турі, віддали перевагу кандидатові в Президенти Юлії Тимошенко. За попередніми даними, за неї проголосували приблизно 73 відсотки виборців. За Віктора Януковича — приблизно 26 відсотків.
«Підстав для визнання виборів недійсними хоча б на одній з 1673 виборчих дільниць регіону у нас нема», — наголосив представник Комітету виборців у Вінницькій області Владислав Телень. Таку ж думку висловили на прес-конференції міжнародні спостерігачі, які стежили за ходом голосування.
У райцентрі Чечельник біля однієї з дільниць правоохоронці затримали нетверезим одного з помічників народного депутата України. Приналежність до посади підтвердив відповідним документом. В автомобілі порушника виявили 90 тисяч гривень. На що саме збирався по-тратити гроші, встановити не вдалося.
У два з половиною рази менше заяв, ніж у першому турі, розглянули у судах Вінниці. Загалом, за словами заступника голови Ленінського районного суду Вінниці Андрія Михайленка, розглянули 150 заяв про відсутність у списках. Більшість позивачів отримала позитивні рішення.
Ужгород. Незважаючи на досить морозну погоду і чималі сніги, явка виборців у другому турі порівняно з першим навіть трошки зросла — на неповний відсоток. І становила, як повідомили у понеділок зранку «Голосові України» в облдержадміністрації, — 56,8 процента. А результати виявилися такими: за Юлію Тимошенко віддали голоси 51,66 процента виборців, за Віктора Януковича — 41,55, а проти всіх проголосували 4,46 відсотка.
— Суттєвих порушень чинного виборчого законодавства не виявлено, — констатує заступник голови ОДА Михайло Попович. — Розрив між кандидатами засвідчив, що у нас люди толерантні, немає різкого поділу на прихильників суто крайніх з того чи іншого боку, громадяни поважають думку і вибір одне одного. У демократичному суспільстві — це запорука утвердження європейських цінностей. 
За повідомленнями наших власних кореспондентів.