Ордери та ключі від квартир урочисто вручили в Артемівську. Наприкінці минулого року було завершене спорудження двох недобудованих об’єктів на вулицях Сибірцева та Широкій у рамках програми придбання житла Державною іпотечною установою. Гроші виділив Кабінет Міністрів, при цьому 40 відсотків із 87 квартир були розподілені як відомчі для військових, міліціонерів, рятувальників та інших категорій, а 60 відсотків отримали мешканці самого міста, котрі перебували на квартирному обліку.
«Не кожен день і не в кожному місті вводиться в експлуатацію нове житло. Особливо приємно, що такий довгоочікуваний подарунок отримують городяни, які пройшли через великі життєві труднощі й нарешті одержали власне житло», — зазначив міський голова Артемівська Олексій Рева. В урочистостях узяли участь народні депутати України Дмитро Рева, Борис Пудов та Михайло Волинець.
«Колись я прийшла до школи молодим спеціалістом, стала на квартирний облік, — розповіла вчитель початкових класів загальноосвітньої школи № 5 Ірина Маркіна. — І сьогодні, майже тридцять років потому, отримала ключі від квартири. Свої почуття не можу передати. Хочу висловити подяку всім, хто допоміг здійснити мою мрію». Не приховувала радості й родина Кравцових: адже багатодітна мати Валентина Василівна стояла в черзі 28 років. Міський голова вручив листи-подяки за сприяння в реалізації проекту та якісне виконання будівельних робіт директору концерну «Донецькоблагробуд» Михайлу Деркачу, директору ТОВ «Артемівськбуд» Костянтину Осипову, директору ТОВ «Білдінг Систем Групп» Володимиру Данилову, директору ТОВ «Укрелектромережбуд» Ордашу Дадашову, директору КП «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» Олександру Бондарєву.
 
Донецька область.
На знімку: у цьому будинку оселилися ті, хто стояв у квартирній черзі багато років.