За попередніми даними Центральної виборчої комісії, після опрацювання 99,98 відсотка протоколів результати голосування мають такий вигляд: за кандидатів на посаду Президента Віктора Януковича віддали голоси 48,96 відсотка виборців, Юлію Тимошенко — 45,47 відсотка. Ще 4,36 відсотка виборців не підтримали жодного з кандидатів.
Заступник голови ЦВК Андрій Магера повідомив, що вчора станом на 14 годину комісія не отримала інформації про результати голосування з 13 виборчих дільниць Запорізької, Луганської, Львівської, Херсонської областей та Кримської Автономії. Разом з тим ЦВК уже прийняла 42 протоколи окружних виборчих комісій з мокрими печатками. 
При цьому жоден із протоколів поки що не був відправлений на уточнення. Що стосується обговорюваної нині теми можливого оскарження результатів волевиявлення, то А. Магера сказав, що результати президентських виборів можна буде оскаржити у Вищому адміністративному суді України (ВАСУ) тільки після їх офіційного оголошення Центрвиборчкомом. Також він нагадав, що у ВАСУ можна оскаржити дії ЦВК з установлення офіційних результатів виборів, та повідомив: «Поки що таких дій не було».
Відповідаючи на запитання агентства «Інтерфакс-Україна» про можливість третього туру президентських виборів, А. Магера нагадав, що в 2004 році Верховний Суд прийняв рішення про призначення третього туру в зв’язку з масовими порушеннями системного характеру, які вплинули на результат виборів.
Також заступник голови ЦВК нагадав, що приведення обраного Президента до присяги у Верховній Раді проводиться через 30 днів після оголошення результатів виборів. На його думку, цього терміну буде досить для того, щоб у судах було розглянуто всі скарги. При цьому він зауважив, що поки ВАСУ не розгляне скаргу на результати виборів по суті, Верховна Рада не повинна приводити новообраного Президента до присяги.