Футбол. Фаро (Іспанія). Контрольний матч. «Динамо» (Київ) — Академія Гленна Годдла. 5:0. Голи: Єременко, 1 (п), Зозуля, 8 (п), Гармаш, 40, Кравець, 57, Нінкович, 65. «Динамо»: Шовковський (Богуш, 30, Бойко, 60), Бетао (Гусєв, 46), Хачериді, Михалик (Алмейда, 46), Несмачний (Маграо, 46), Петров (Мілевський, 46, Зозуля, 79), Єременко (Бетао, 75), Ель Каддурі (Нінкович, 46), Гармаш (Вукоєвич, 46), Калитвинцев (Ярмоленко, 46), Зозуля (Кравець, 46).
Анонсований раніше матч з віце-чемпіоном Ірландії «Шамрок Роверс» не відбувся через відмову ірландців. Щоб не порушувати графік контрольних матчів, організатори збору оперативно підшукали іншого спаринг-партнера і чемпіони України зіграли з вихованцями Академії Гленна Годдла.
Про цей заклад, либонь, мало хто чув. Легенда англійського футболу Гленн Годдл заснував Академію в червні 2008 року. Таким чином він вирішив увічнити пам’ять про свого брата Карла, котрий колись грав за «Тоттенгем» і помер у віці сорока років. Отже, до Академії були відібрані 25 талановитих англійських футболістів. Репутація організації стрімко зростала, тому на південь Іспанії, де вона отаборилася, почали прибувати хлопці з усього світу.
Пан Годдл разом зі своїми помічниками ставлять собі мету надати молодим футболістам, які не змогли заграти в професіональних командах з першого разу, другий шанс закріпитися в дорослому футболі. За словами Гленна Годдла, «занадто рано у 18 років приймати остаточне рішення про долю футболіста». Надалі випускники Академії, хлопці 22—23 років, продовжують свої виступи в клубах, котрі представляють другі-треті дивізіони Англії та Іспанії.