Незаконний ігровий бізнес виявили в інтерактивному клубі в Євпаторії. Керівництво закладу переказувало гроші на поповнення рахунку віртуальної гри на комп’ютерах через електронний пристрій, розміщений у клубі. Це давало можливість у режимі реального часу обмінюватися даними з електронним сервером казино й одержувати виграш. За інформацією податкової міліції Євпаторії, описано й вилучено 16 моніторів, 15 системних блоків на суму 55 тисяч грн. і готівку, яку виявили на місці проведення розрахунків. Проводяться заходи щодо встановлення власника ігрового обладнання й організаторів протиправної діяльності.
За «металістами» полює відеокамера
Справжнім нещастям для міста стали крадіжки в Армянську каналізаційних люків, решіток зливової каналізації, труб поливальної системи, дорожніх знаків.
На початок року в населеному пункті не працювало 12 ліфтів. Відновлено тільки шість. «Переважно крадуть котушки.  Викрадачі, здаючи їх на метал, отримують лише пару сотень гривень. Але місту завдають величезної шкоди. Адже тільки на проведення експертизи необхідно 12 тисяч гривень. А вартість відновлення системи управління — 60 тисяч. Якщо не буде вжито жорстких заходів, місто просто може залишитися без ліфтів», — зазначив міський голова Армянська Валентин Демидов. Тому міська влада як експеримент установила камеру спостереження в одному з пунктів приймання металу. Якщо експеримент виправдає себе, відеоспостереження організують і в інших пунктах приймання металобрухту.