Мешканка міста Костопіль Валентина Станіславівна Демчук нинішні президентські вибори запам’ятає тим, що вони подарували їй двох онуків. 
У день першого туру донька Леся народила сина, а шостого лютого, перед другим туром і невістка Наталя ощасливила бабусю хлопчиком. Відтак у жінки тепер уже троє онуків.
Валентина Станіславівна Демчук (на жаль, вдова — чоловік загинув на виробництві) сама виростила і виховала п’ятьох дітей. Тож незадовго до президентських виборів їй присвоєно почесне звання «Мати-героїня». Троє дітей уже мають свої сім’ї, дві доньки ще незаміжні. Але всі вони, крім хіба що доньки Людмили, яка має власне житло, туляться в її квартирі, що за великої кількості людей нагадує рукавичку. Загалом з Валентиною Станіславівною живуть дві її доньки, а також дві сім’ї — сина Олексія та доньки Лесі. А з появою на світ немовлят — у квартирі уже дев’ятеро людей.
— Дуже вдячна владі, що цими днями мені виділили двокімнатну квартиру у новому будинку (з так званого іпотечного житла), тож у моїй нинішній «рукавичці» стане вільніше — на сімейній раді вирішуватимемо, хто стане новоселом, — каже Валентина Демчук. — Цю квартиру чекала майже тридцять років.
Рівне.