«Чорноморець» (Україна, Одеса) — РНК «Спліт» (Хорватія). 0:0. Перший матч — 0:2.
«Чорноморець»: Безотосний, Шиндер, Сіваков, Слинкін, Тейку, К. Ковальчук (Гречишкін, 90), Гай, Аржанов, Зубейко (Кабаєв, 90), Діденко (Назаренко, 83), Фомін. Тренер — Роман Григорчук.
РНК «Спліт»: Вукович, Главіна, Глумац, Радотич (Ібрікс, 82), Галович, Роце (Ерцег, 72), Рог, Дуймович, Відович, Білич (Багрич, 82), Белль. Тренер — Іван Матич.
Рефері — Гесус Гіль Мансано (Іспанія).
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 11 453 глядачі. 30 градусів.
«Чорноморцю» вдома, на жаль, не вдалося врятувати ситуацію в протистоянні зі «Сплітом». Надто вже велику фору дали «моряки» суперникові в першому поєдинку. Хоча за тиждень, котрий розділяв матчі, одесити дещо зробили в плані поліпшення гри. У першому таймі домашнього поєдинку вони мали чималу перевагу. Але не влучали в порожні ворота, не реалізовували виходи сам на сам.
У другому таймі хорвати стали більше контролювати м’яч, активніше діяли на флангах. Одне слово, «Спліт» вирівняв гру. Все так і завершилося прісними нулями. І одеський клуб першим з українських завершив виступи на євроарені. Але це не трагедія. Віриться, що цей урок піде на користь колективу, а Роман Григорчук продовжить створювати новий боєздатний ансамбль.