19 пожежних автомобілів, 80 працівників особового складу Головного управління МНС у Вінницькій області брали участь у ліквідації пожежі у супермаркеті товарів для дому «Шок».

 

Інформація про загоряння надійшла о 8 годині 40 хвилин, коли магазин ще не розпочав роботу. За повідомленням керівника прес-служби названого управління Олександра Кутового, пожежа ймовірно почалася у підземному паркінгу. Роботу пожежникам ускладнювала велика задимленість приміщення, довелося застосовувати спеціальний автомобіль для димовидалення. За однією з версій, причиною пожежі міг стати умисний підпал. Відкритий приблизно місяць тому новий супермаркет склав конкуренцію аналогічним магазинам не тільки у мікрорайоні, а й у самому місті. Причини цієї надзвичайної події встановлюють експерти з науково-дослідного криміналістичного центру Управління МВС у Вінницькій області.

Очевидці пожежі, жителі навколишніх будинків, розповідають, що бачили полум’я у вікнах магазину. Крім того, звідти було чути окремі вибухи. В той час на стоянці у паркінгу знаходилося близько 20 автомобілів. Про збитки, завдані пожежею, поки що не повідомляється. У магазині торгували дорогою сантехнікою, меблями, килимами, іншими товарами для дому.