Про створення такої депутатської групи заявив депутат Ігор Пастух на недавній сесії міської ради. На цю заяву сам Володимир Сальдо дотепно зазначив: «Сальдо — це багатофункціональний бухгалтерський термін. Тож Херсону без Сальдо — абсолютно ніяк неможливо прожити».
Тим часом міський голова Володимир Сальдо провів нараду з розчищення обласного центру від снігу. Він роз’яснив присутнім, серед яких були й депутати міськради, що звертатиметься у прокуратуру зі скаргами на бездіяльність керівників підприємств, які не вживають заходів зі збирання снігу. Зокрема, такі скарги вже подані на деяких керівників підприємств Комсомольського району Херсона, які не виявляють активності у прибиранні снігу.
Міський голова також роз’яснив, що відносно недбайливих керівників підприємств ініціюватимуться заходи з перегляду умов оренди земельних ділянок у бік підвищення орендної плати або розірвання таких договорів. А тих керівників, які проігнорували суботню нараду, міський голова пообіцяв занести до «особливої папки» і взяти на «особливий особистий контроль».
Херсонська область.