За останній тиждень кількість ДТП у Львові збільшилася у півтора рази. Вина за це, на думку президента громадської організації «Асоціація перевізників Львівщини» Романа Лободи, лежить на комунальниках, які не прибирають місто.
До міської влади членами асоціації були відправлені звернення та телеграма про жахливий стан доріг міста, але реакції — жодної. Тому водії вирішили звернутися до журналістів: «Допоможіть вплинути на людей, які за це відповідають!».
Сьогоднішнім Львовом дійсно не можна пересуватися на авто. Містом навіть ходити небезпечно — можеш потрапити під колеса, і взагалі — не знаєш від чого постраждаєш. Приміром, водій «Мазди» не впорався через ожеледицю із керуванням, наїхав на бетонну опору електропередач, яка впала на перехожого пенсіонера. Чоловіка із серйозними травмами госпіталізували в лікарню. Схожий випадок стався і у місті Миколаїв Львівської області. Там на перехресті вулиць Львівська та Лесі Українки водій автомобіля «Фіат» через ожеледицю зіткнувся із пасажирським автобусом. Унаслідок удару автобус врізався у бетонну опору електропередач, яка впала на студентку Миколаївського ліцею. Дівчина із травмами опинилася в реанімації.