Учора ветерани праці та Великої Вітчизняної війни на зустрічі з народними депутатами від Партії регіонів Михайлом Папієвим і Вадимом Колесніченком розповіли про свої проблеми.
Поки не працюватиме економіка, позитивних зрушень не буде. І тому інвестиційно-інноваційна складова — серед пріоритетів для Віктора Януковича. Про це заявив на зустрічі народний депутат Михайло Папієв.
Він наголосив, що уряд Тимошенко не виконує закон «Про підвищення соціальних стандартів», відповідно до якого повинні були підвищуватися пенсії і зарплати. «В мене є протест, підписаний Генеральним прокурором О. Медведьком, де чітко записано: дії уряду щодо невиплати пенсії в січні поточного року є незаконними і підлягають скасуванню», — заявив народний обранець. За його словами, пенсіонери внаслідок цього недоотримують від 150 до 300 грн. Михайло Папієв зазначив, що бюджет Пенсійного фонду ніколи не був складовою державного бюджету і приймається окремо.
«Ніхто не заважав Юлії Тимошенко постановою уряду затвердити до 1 січня поточного року бюджет Пенсійного фонду і платити пенсії, передбачені законом», — сказав парламентарій. У свою чергу народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко зазначив: «Перед виборами можна обіцяти все що завгодно, але оцінити зможемо тільки за результатами діяльності тієї чи іншої політичної сили або їх лідера». За його словами, народні депутати від Партії регіонів безпосередньо і регулярно зустрічаються з ветеранами і допомагають їм вирішувати багато питань.