Під час зварювальних робіт у під’їзді будинку №42 по вулиці Некрасова у Вінниці вибухнув... генератор. Так пояснили ситуацію працівники ЖЕКу №18, які працювали в під’їзді. Вибуховою хвилею вибито шибки у вікнах під’їзду та двері у квартирі на першому поверсі. На щастя, ніхто з людей не постраждав.
— Дякувати долі, що нас у цей час не було вдома, — схвильовано каже власник квартири №54. — Я пішов на роботу раніше від дружини. Вона збирала у дитсадок донечку, якій тільки два роки. Хто тепер відшкодує нам збитки? Не знаю, в скільки обійдуться роботи із встановлення нових дверей.
Один із мешканців будинку каже, що попереджував працівників про можливу небезпеку: «Коли вони занесли у під’їзд балон з киснем, а слідом генератор, я їм кажу, хлопці, на такому морозі працювати небезпечно, все замерзає. У відповідь вони запевнили, що все буде нормально...».
Як повідомили у прес-службі головного управління МНС у Вінницькій області, надзвичайну подію, що сталася в будинку по вулиці Некрасова, розслідує прокуратура.