Голову ради директорів компанії «Крим Медіа Холдинг» Карена Барсегяна жорстоко побили невідомі особи. Потерпілий перебуває у відділенні нейрохірургії республіканської клінічної лікарні імені Семашка.
Напад було скоєно 20 січня біля його будинку. Після роботи, залишивши машину, він ішов до свого під’їзду. Назустріч підбігли двоє невідомих. В одного з них був пістолет у руках. «Вони приставили мені пістолет до голови і сказали: якщо тихо поводитимуся, то все буде нормально, що є людина, яка хоче зі мною поговорити», — розповів він журналістам.
Злочинці змушували його сісти в машину, але К. Барсегян чинив опір і отримав удар рукояткою пістолета по голові. Йому погрожували вбивством і силою потягли до машини. У цей час з’явилася третя людина, у масці й каптурі. Зловмисник сів на переднє сидіння, а двоє інших — на заднє, посадивши між собою К. Барсегяна. Так зловмисники поїхали в район села Живописне під Сімферополем. Після того як автомобіль зупинився, невідомі відвели К. Барсегяна на відстань 30 метрів від машини. «Мені зв’язали руки й ноги скотчем, мішок на голові впакували і сказали: тепер він з тобою розмовлятиме. Після цього почали бити дуже жорстоко, били хвилин 20, наносячи удари в основному в голову. Та я не знепритомнів, може, їх це ще більше злило. Був момент, коли вони припинили бити, подумавши, що знепритомнів. Але я почав ворушитися, тоді вони повернулися й почали наносити удари знову. Потім сіли в машину й поїхали», — розповідає потерпілий.
Карену Барсегяну вдалося розірвати скотч і звільнитися від мішка на голові. Очі його запливли, він нічого не бачив. Тому попрямував в той бік, звідки чув, що виїхала машина, сподіваючись вийти до траси. Йому вдалося дійти до житлового будинку, звідти він зателефонував знайомим. Після чого був доставлений у лікарню. За словами лікарів, у К. Барсегяна — перелом нижньої щелепи, перелом кісток черепа в районі очниць, струс головного мозку. Потерпілий не знає, хто був замовником нападу на нього й мотиви злочину. Однак зазначає, що зловмисники знали його ім’я й діяли чітко, злагоджено й професійно. За фактом розбійного нападу й нанесення тяжких тілесних ушкоджень міліція порушила кримінальну справу. Автомобіль потерпілого перебуває в розшуку.