У результаті пожежі на Луганському гофротарному комбінаті загинуло двоє чоловік. Це ті працівники, яких розшукували під час боротьби з вогнем. Особу одного із потерпілих поки що не встановлено: тіло дуже сильно обгоріло. За словами власника комбінату Вадима Сєдова, втрати величезні. Пожежа практично повністю зруйнувала виробничі й допоміжні приміщення на площі близько 8 тис. кв. м.
 Не постраждали тільки два офісні приміщення, що розташовані окремо, та котельня. Як свідчать очевидці, вогонь з’явився в кімнаті, де стоїть гофропрес. До цього приміщення за спеціальною системою повітровідводів надходять відходи з усіх верстатів комбінату, тут їх пресують і відправляють на переробку. Скупчення матеріалу на той момент було велике. Коли виник вогонь, працівники намагалися загасити його самотужки, але не змогли.
Як стверджують свідки, на момент загоряння в цеху перебували 99 осіб. Їх вчасно евакуювали. Прибулі рятувальники-пожежники МНС почали боротьбу з вогнем, але їхня робота ускладнювалася віддаленістю гідрантів, оскільки найближчий з них знаходився на відстані 1,5 кілометра. Крім того, складнощі спричиняла та обставина, що матеріал, з якого споруджено будівлі комбінату, оплавився. Вогонь був сильний, він перекинувся з цеху, де сталося загоряння, на адміністративний будинок і склади з легкозаймистою продукцією. Остаточно пожежу вдалася загасити тільки в годину ночі 27 січня, через 14 годин після її виникнення.

Луганськ.