18 січня. Валерій Борисов, Андрій Кожем’якін під час засідання погоджувальної ради, на якій заплановано розглянути останнього пленарного тижня п’ятої сесії шостого скликання 90 питань.

19 січня. Юхим Звягільський, Іван Плющ під час пленарного засідання, на якому, зокрема, депутати подолали вето Президента щодо закону про внесення змін до Земельного кодексу стосовно мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.
20 січня. Ярослав Сухий, Андрій Шкіль під час пленарного засідання, на якому, зокрема, депутати у другому читанні та в цілому ухвалили зміни до деяких законодавчих актів щодо державної підтримки літакобудівної промисловості.
21 січня. Юрій Кармазін, Юрій Гайдаєв під час пленарного засідання, на якому, зокрема, депутати прийняли у другому читанні та в цілому законопроект про внесення змін до Закону «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» (щодо обмеження споживання і продажу слабоалкогольних напоїв).
 
22 січня. Останній день роботи п’ятої сесії Верховної Ради України шостого скликання. Олександр Лавринович, Володимир Литвин, Микола Томенко, Ірина Акімова, Ксенія Ляпіна під час пленарного засідання, на якому, зокрема, за основу і в цілому як закон було прийнято законопроект про затвердження Загальнодержавної програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини на період до 2011 року.