Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко під час робочої поїздки на Черкащину передала понад сім тисяч іменних актів на право власності земельними ділянками жителям міста Золотоноші та Золотоніського району. Це рекорд з одночасного вручення безплатно виготовлених державних документів. «Такі рекорди ми ставимо на території всієї країни», — зазначила керівник уряду й підкреслила, що власниками присадибних ділянок уже стали близько мільйона громадян. «Ще п’ять з половиною мільйонів чекають своєї черги. Протягом трьох-чотирьох місяців ми завершимо цю роботу», — пообіцяла Юлія Тимошенко. Також Прем’єр-міністр передала документи на 40 нових медичних «опелів» для поповнення автопарків районних, дільничих лікарень та ФАПів (на знімку).
Голова облдержадміністрації Олександр Черевко поінформував Ю. Тимошенко про недофінансування будівництва обласної дитячої лікарні. Керівник області передав також занепокоєння інвесторів з приводу неповернення ПДВ.
Юлія Тимошенко запевнила черкащан, що продовжуватиме політику Віктора Ющенка із зміцнення державної незалежності та національної самоідентичності.
 
Черкаська область.
Фото автора.