Випускниця Шаринського навчально-виховного закладу Черкаської області Аліна Голік під час розіграшу в Івано-Франківську призів серед абітурієнтів, які зареєструвалися на цьогорічне пробне тестування, перемогла у номінації «Ноутбук — собі і рідній школі». А власниками двох інших ноутбуків у номінації «Ноутбук — собі і другу» стали Олексій Матюшенко та Христина Михайліченко з Києва. Беручи участь у розіграші, Олексій відправив одразу дві анкети — свою та подруги Христини. «Про пробне тестування та реєстрацію я дізнався від класного керівника, — розповів Олексій. — Коли зателефонували і повідомили про виграш, у мене був шок. Шоковані також мої однокласники, які тепер жалкують, що з них мало хто зареєструвався».
Як уже повідомляла наша газета, конкурс ініціювала Івано-Франківська облдержадміністрація і Галицька академія. Метою його було активізувати використання дітьми пізнавальних можливостей Інтернету. На цінні подарунки претендували учасники із шести областей України та міста Києва.
Нагородження переможців відбувалося в Івано-Франківську в кабінеті голови облдержадміністрації Миколи Палійчука. До речі, всім переможцям відшкодували витрати, пов’язані з їхнім перебуванням на Прикарпатті.