Кубок України. Другий попередній етап. 6 серпня. «Оболонь-Бровар» (Київ) — «Гірник» (Кривий Ріг). 3:1. «Єдність» (Пліски, Чернігівська область) — «Тернопіль». 0:1. «Чайка» (Київська область) — «Енергія» (Нова Каховка). 3:0. «Арсенал-Київщина» (Біла Церква) — «Реал Фарма» (Овідіополь). 3:4. «Черкаський Дніпро» — «Скала» (Стрий). 1:0. «Кремінь» (Кременчук) — «Гірник-Спорт» (Комсомольськ, Полтавська область). 2:0.
Час від часу ми згадуємо, як ішли з «Оболонь-Арени» з понуреними головами футболісти «Шахтаря», «Динамо», «Металіста», зазнавши невдачі в матчах із «пивоварами». Але прийшла лиха година і до них. І через різні махінації ФК «Оболонь» — гроза еліти — ледве не зник з футбольної мапи країни.
Якщо бути точними, то клуб формально зник, але дуже швидко відродився вже під новою назвою «Оболонь-Бровар». Добре, що все майно, транспорт залишились у колективу. І головне — новенький затишний стадіон, котрим оболонці тепер тимчасово діляться з донецьким «Металургом».
Президент клубу відомий політик і підприємець Олександр Слободян разом з однодумцями твердо вирішили крокувати до високої мети, залучаючи до складу виключно вихованців українського футболу. А очолив колектив кваліфікований фахівець Сергій Солдатов.
«Оболонь-Бровар» з перемоги стартував у першості другої ліги. І ось тепер у кубковому турнірі красиво і переконливо здолав команду з першої ліги. Після перерви кияни пропустили. А потім відповіли трьома ефектними голами.