114-та ордена Червоного Прапора бригада тактичної авіації Повітряного командування «Захід» Повітряних сил Збройних сил України, яка дислокується в Івано-Франківську, отримала Бойовий Прапор. 
17 тисяч гривень, необхідних для його виготовлення, надав голова правління благодійної громадської фундації імені короля Юрія іванофранківець Павло Андрусяк. «Коли з’ясувалося, що Івано-Франківська авіаційна частина не має свого прапора, ми вирішили допомогти. Мені дуже хочеться, щоб військові прийняли цей прапор не просто як подарунок якоїсь однієї фізичної особи, а як дар від усієї громади міста Івано-Франківська», — зазначив Павло Андрусяк.
Бойовий Прапор та Грамоту Президента України урочисто вручив заступник глави секретаріату Президента України — уповноважений Президента України з питань контролю за діяльністю Служби безпеки України Петро Шатковський. За його словами, Бойовий Прапор знаменує собою «неперервну тисячолітню спадковість української військової доблесті — від часів великих князів київських, славних перемог Війська Запорозького, звитяг воїнів Другої світової війни і до наших днів». В урочистій церемонії взяли участь голова обласної державної адміністрації Микола Палійчук, перший заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України Володимир Можаровський, командувач Повітряних сил Збройних сил України Іван Руснак, керівний склад та військовослужбовці Івано-Франківського гарнізону. Завершилася подія урочистим маршем особового складу 114-ї бригади тактичної авіації.
На знімку: вручення Бойового Прапора.
Фото автора.