Лідер Партії регіонів Віктор Янукович обіцяє привести Україну в Європу сильною, незалежною країною. Про це він заявив журналістам у Києво-Печерській лаврі на вчорашньому святкуванні Водохреща, повідомляє «Інтерфакс-Україна».
За його словами, Україна ввійде в Європу «як партнер, а не як прислужник». Віктор Янукович також запевнив, що у разі його обрання Президентом, він відновить рівноправні партнерські відносини з Російською Федерацією. «Політика України буде збалансованою, і на першому місці буде національний інтерес», — запевнив він, додавши: «Європейський шлях України буде чистим, як водохресна вода».
* * *
Учора Віктор Янукович звернувся до співвітчизників і подякував всім, хто взяв участь у голосуванні. «Я хочу сказати виборцям, чиї кандидати не потрапили до другого туру, — ваші голоси не пропали. Всі ваші проблеми і побажання будуть почуті й враховані. Адже головний підсумок голосування — це початок процесу, який принесе Україні реальні зміни. Тому я запрошую і закликаю до співпраці всіх кандидатів у Президенти України, щоб разом втілити надії громадян України в ім’я швидкого покращення життя!» — зазначив він.
Крім того, Віктор Янукович запропонував створити Громадську раду та Національний комітет реформ для обговорення проблем стратегії розвитку України, для того, щоб усі ідеї кандидатів у Президенти, вчених, експертів, спрямовані на швидке відродження країни, були вивчені, оцінені та реалізовані.