Заступник голови фракції Партії регіонів Ганна Герман повідомила, що партія, яку вона представляє, проводить консультації з Сергієм Тігіпком про можливу підтримку його виборцями Віктора Януковича в другому турі. Вона також зазначила, що регіонали такі переговори ведуть з усіма виборцями, «які голосували за кандидатів, котрі не ввійшли до другого туру».
«Оскільки Тігіпко теж зараз просто громадянин, то, поза сумнівом, ми його хочемо переконати, що є виразниками змін. У нас немає жодного кандидата, з яким ми не проводили б зустрічей протягом президентської кампанії. Тігіпко не є винятком», — сказала Ганна Герман.
Водночас перший заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем’якін, спілкуючись з журналістами, також підтвердив, що БЮТ проводитиме консультації з Сергієм Тігіпком. «Консультації мають проходити, і Юлія Тимошенко переконана, що всі кандидати, які представляють демократичний табір, з нами консультуватимуться», підкреслив народний депутат. Він нагадав, що раніше БЮТ пропонував кандидатуру С. Тігіпка на посаду віце-прем’єра. Він прогнозує, що 70 відсотків прихильників С. Тігіпка проголосують за Ю. Тимошенко.
Як відомо, поки що Сергій Тігіпко офіційно не підтримує жодного з кандидатів на пост глави держави.
Вл. інф.