Голова Комітету у закордонних справах Олег Білорус провів зустріч з делегацією Комітету у справах Співдружності Незалежних Держав Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації на чолі з головою комітету Андрієм Молчановим.
Делегація верхньої палати парламенту Російської Федерації перебуває в Україні для спостереження за проведенням першого туру президентських виборів по лінії МПА СНД.
Під час розмови О. Білорус приділив особливу увагу пріоритетним напрямам українсько-російських двосторонніх відносин, підкреслив важливість подальшого їх поглиблення на основі вигідного співробітництва. Голова комітету наголосив на взаємній зацікавленості у розвитку міжпарламентської співпраці. Він також ознайомив присутніх з діяльністю груп парламентського співробітництва двох держав і Міжпарламентської комісії Україна—Росія.
Під час зустрічі А. Молчанов зазначив, що двосторонні російсько-українські відносини характеризуються значним потенціалом і перспективами подальшого розвитку, та висловив сподівання на майбутню плідну співпрацю.

За матеріалами Інформаційного управління апарату Верховної Ради.