Заступник Голови Верховної Ради Микола Томенко звернувся до Національного олімпійського комітету з проханням не допустити рейдерського захоплення Федерації тенісу.
Звернення пов’язано з рішенням Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту скоротити термін надання Федерації тенісу статусу «національної» з восьми років до одного року й чотирьох місяців. М. Томенко наголосив, що в таких діях чиновників міністерства «чітко простежується спроба нового виду рейдерства — спортивного». З його слів, «популярну та успішну федерацію просто хоче захопити група чиновників». «Очевидно, мета проста — зареєструвати нову федерацію зі статусом «національної», яка претендувала б на міжнародне представництво України в тенісі», — сказав 
М. Томенко.
Ще однією причиною спроби «ліквідувати» Федерацію тенісу, на думку заступника глави парламенту, є її принципова позиція проти знищення тенісних кортів на НСК «Олімпійський».
Заступник Голови Верховної Ради переконаний, що Національний олімпійський комітет повинен невідкладно розглянути це питання на найближчому засіданні й не допустити рейдерського захоплення Федерації тенісу.
Прес-служба заступника Голови Верховної Ради.