Народний депутат України, радник Президента України, голова благодійного фонду «Рідна країна» Микола Томенко зустрівся в Умані з громадськістю, працівниками культури, науковими співробітниками національного дендропарку «Софіївка».
У своєму виступі Микола Володимирович наголосив, що сьогодні потрібно не лише вимагати від усього світу розпочати санкції проти Росії, а й запроваджувати свої заборони проти держави-агресора. Найперше — у царині бізнесу, ідеології, духовності.
«Проти російських серіалів, які принижують українця, — підкреслив Микола Томенко. — Проти російського бізнесу, який, користуючись зв’язками з попередньою владою, за копійки купив собі право вести підприємництво в Україні. Санкції проти пропагандистів «Русского мира», які досі обіймають посади в органах державної влади, армії та в правоохоронних структурах».
Парламентарій мав також розмову з учительством краю і передав для навчальних закладів дитячі книжки видавництва «Веселка», останні випуски Шевченкіани, українські щорічники.
Черкаська область.