Благодійна програма «Веселий лікар» стартувала у Вінниці в Центрі матері і дитини. 
Протягом нинішнього року, два рази на місяць, юні майстри сцени разом з учасниками дитячої групи «Кактус» і акторами театру Вінницької загальноосвітньої школи №15 відвідуватимуть дитячі лікарняні заклади краю з виставами та номерами художньої самодіяльності.
Ініціатори акції — члени благодійного фонду «Подільська громада» — переконані, що «лікування» веселим словом і піснею сприятиме швидшому одужанню юних пацієнтів. Такої само думки головний лікар Центру матері і дитини Віктор Гайдуков:
— Той позитив, який діти отримуватимуть від вистав, допоможе їм у реабілітації та психологічно підтримає під час перебування в медичному закладі. У нас постійно працюють два педагоги, але в них інша програма. «Веселий лікар» стане дієвою підтримкою в роботі колективу.
— Мені відомі приклади, коли за кордоном у деяких лікарняних дитячих закладах артистів зараховують у штат, особливо артистів-клоунів, — каже керівник благодійного фонду «Подільська громада» Андрій Дручинський. — Там визнали ефективним такий метод оздоровлення дітей.
Фінансові витрати на проведення акції «Веселий лікар» взяла на себе аптечна фірма «Авіценна». Ініціатори акції сподіваються на підтримку інших спонсорів. За таких умов буде можливість відвідати більше лікарняних закладів.