Сигнал тривоги працівники ДАІ Іван Дирбаба та Сергій Ніколаєнко отримали близько 21-ї години, а вже через кілька хвилин на вулиці з’явилися «Жигулі», схожі на оголошену в розшук машину. 
На вимогу зупинитись водій не відреагував, на швидкості проскочивши повз міліцейський пост. Правоохоронці почали переслідувати порушника. Через деякий час їм удалося загнати втікачів у глухий кут. Страхуючи один одного, міліціонери наблизилися до авто і наказали всім пасажирам виходити. У салоні перебували п’ятеро молодиків, у яких під час обшуку вилучили автоматичний пістолет Стєчкіна, закордонну модель стартового пістолета, перероблену під стрільбу бойовими 9-міліметровими набоями, та два ножі. Коли прибула підмога, затриманих доставили до Шевченківського райвідділу міліції Запоріжжя.
Того вечора в одному з кафе міста спалахнула сварка між двома відвідувачами та групою з п’яти чоловіків. Коли розборки перейшли на вулицю, один з п’ятірки, раніше неодноразово засуджений за тяжкі злочини, завдав опонентам кількох ножових поранень. Потерпілі нині перебувають у лікарні. Порушено кримінальні справи стосовно «різника» та власників «стволів», а вилучені пістолети відправлено на експертизу, котра встановить, чи не використовувалися вони при скоєнні інших злочинів.
 
Запорізька область.