У Рівному в рамках свого передвиборного турне в якості кандидата у Президенти України Голова Верховної Ради Володимир Литвин у Палаці культури «Текстильник» зустрівся з виборцями. 
Серед тих, хто прийшов його послухати, — працівники охорони здоров’я, культури, освіти, студенти місцевих вузів, лісівники, пенсіонери. Були й такі, що ще не визначились, за кого голосуватимуть 17 січня. Тож прийшли у «Текстильник», щоб послухати програму Володимира Литвина, його думки й погляди на актуальні проблеми нашої держави.
— Я досі сумнівалась, за кого голосувати, бо вже надокучили порожні обіцянки кандидатів, яким після виборів гріш ціна, — ділиться враженнями від зустрічі рівнянка Ганна Прищепа, яка вже кілька років на пенсії і на собі відчула, як жити на неї, мізерну. — У Литвині підкупило те, що він не розкидається обіцянками, а каже, що може реально зробити для поліпшення нашого життя, його серйозність, врівноваженість, толерантність, які дехто помилково сприймає як слабкість. Не шкодую, що витратила час. Бо після цієї зустрічі я вже визначилась із своїм вибором.
Цього дня Володимир Литвин виступив по місцевому радіо і телебаченню.