Бокс. На 2010 рік Володимир Кличко (на знімку) запланував три поєдинки. Про це він розповів в інтерв’ю американському виданню «Майамі Гералд». «З нетерпінням чекаю свого повернення на ринг. Цього року я неодмінно хочу провести три поєдинки. Еді Чемберс — це мій колишній спаринг-партнер, і відтоді він став значно кращим. Я його не недооцінюватиму. Чемберс провів дуже хороший бій проти Олександра Дмитренка, який ще вищий за мене. Поза сумнівом, на мене чекає непростий поєдинок».
Чемпіон WBC у суперважкій вазі Віталій Кличко здобув у 2009 році три перемоги, і зараз Володимир хоче «наздогнати» брата. «Торік Віталій був активніший за мене, і тепер мені необхідно наздогнати його. Я почуваюся чудово, травма не залишила жодних неприємних наслідків».
Кличко-молодший не виключив, що один або два його поєдинки можуть відбутися у США, проте для цього необхідний інтерес американських телеканалів. «Зараз я планую проведення поєдинків у Європі, проте сподіваюся, що один мій бій цього року відбудеться у США, а, може, і два. Залишається сподіватися, що знайдеться телекомпанія, котра виявить цікавість і допоможе відбутися моєму бою у США».
Зазначимо, що тепер Володимир відпочиває у своєму будинку у Флориді і планує повернутися до Європи 25 січня та розпочати підготовку до поєдинку проти Чемберса.
Фото з архіву «Голосу України».