8 грудня, № 232
Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про перелік об’єктів права державної власності, що не підлягають приватизації», № 1654-VІ.
Закон України «Про будівельні норми», № 1704-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 28 Закону України «Про правові засади цивільного захисту», № 1706-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за злочини з мотивів расової, національної чи релігійної нетерпимості», № 1707-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за правопорушення у сфері довкілля», № 1708-VІ.
Закон України «Про прикордонний контроль», № 1710-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку трудової зайнятості засуджених», № 1725-VІ.
9 грудня, № 233
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про радіочастотний ресурс України» щодо забезпечення ефективного використання радіочастотного ресурсу», № 1519-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» щодо вдосконалення стадій прийняття та порядку оприлюднення актів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення шляхом приведення їх у відповідність з чинним законодавством України», № 1722-VІ.
Закон України «Про приєднання України до Європейської угоди про міжнародне перевезення небезпечних вантажів внутрішніми водними шляхами (ВОПНВ)», № 1727-VІ.
10 грудня, № 234
Закон України «Про ратифікацію Договору між Україною та Сирійською Арабською Республікою про правові відносини і взаємну правову допомогу в цивільних і кримінальних справах», № 1730-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Конвенції між Україною і Великою Соціалістичною Народною Лівійською Арабською Джамагирією про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи», 
№ 1731-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Конвенції між Урядом України і Урядом Ісламської Республіки Пакистан про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи і Протоколу до неї», № 1732-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування питань соціального захисту населення, яке проживає на території зони спостереження підприємств з видобування і переробки уранових руд, ядерних установок і об’єктів, призначених для поводження з радіоактивними відходами», № 1565-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми» щодо виплати допомоги при народженні дитини», 
№ 1723-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення порядку набуття прав на землю», № 1702-VІ.
15 грудня, № 238
Закон України «Про відчуження земельних ділянок, інших об’єктів нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності», № 1559-VІ.
16 грудня, № 239
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України у зв’язку з ратифікацією Поправки до Конвенції про фізичний захист ядерного матеріалу», № 1718-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств», 
№ 1720-VІ.
17 грудня, № 240
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про фізичну культуру і спорт» та інших законодавчих актів України», № 1724-VІ.
19 грудня, № 242
Закон України «Про організацію і порядок діяльності Верховної Ради України», № 1667-VІ.
24 грудня, № 245
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік», № 1757-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік» щодо фінансування заходів по боротьбі з епідемією грипу», № 1758-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік», № 1762-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік», № 1765-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік», № 1766-VІ.
25 грудня, № 246
Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність», №1748-VІ.
30 грудня, № 249
Закон України «Про ратифікацію Конвенції про права інвалідів і Факультативного протоколу до неї», № 1767-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Рамкової угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Республіки Індонезія про співробітництво у сфері дослідження та використання космічного простору в мирних цілях», № 1768-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації щодо заходів з охорони технологій у зв’язку зі співробітництвом у сфері дослідження і використання космічного простору в мирних цілях і в створенні та експлуатації ракетно-космічної і ракетної техніки», № 1769-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди (у формі обміну листами) між Урядом України та Урядом Республіки Корея про внесення змін до Торговельної угоди між Урядом України і Урядом Республіки Корея від 30 листопада 1995 року», № 1770-VІ.
Закон України «Про прийняття Рекомендації Ради Митного Співробітництва стосовно внесення змін до Конвенції про створення Ради Митного Співробітництва», № 1771-VІ.
Закон України «Про приєднання України до Конвенції про колізії законів, які стосуються форми заповітів», № 1772-VІ.
31 грудня, № 250
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо запобігання та протидії корупції», № 1787-VІ.