Автомобіль Павла Зіброва потрапив у дорожно-транспортну пригоду між селами Українське і Копайгород Барського району на Вінниччині. Народний артист України на власному авто їхав на концерт у райцентр Муровані Курилівці. За кермом сидів водій. На слизькій дорозі під час спуску машину кілька разів розвернуло і вона полетіла в кювет, перед тим розірвавши тросове огородження.
За словами начальника відділу профілактики ДАІ у Вінницькій області Володимира Мотичка, автомобіль двічі перекинувся, після чого все ж став на колеса на дні урвища висотою приблизно чотири метри. На щастя, водій і пасажир залишилися неушкодженими. Павло Зібров навіть пробував жартувати, при цьому не переставав дякувати долі за те, що залишився живий і здоровий.
Щоб не зірвати концерт, артиста до райцентру доставили на автомобілі начальника ДАІ Мурованокуриловецького району. Автомобіль з кювету вдалося вивести інспекторам ДАІ Олександру Ліхолату та Леоніду Онуфрійчуку. Поки чекали тягача, з дозволу водія, який пережив стрес більший, ніж його пасажир, міліціонери запустили двигун і поволі потужний джип вивели на проїжджу частину дороги. До Києва його транспортували на евакуаторі. У машини пошкоджено дверцята, дах, крила.
Одну з пісень Павло Зібров присвятив на концерті працівникам Вінницької ДАІ. Перед тим щиро подякував за надану допомогу. Подарував міліціонерам диски із записами своїх пісень.