Фракція Блоку Юлії Тимошенко ініціює скликання позачергової сесії Верховної Ради України на 14 січня цього року. Про це заявив перший заступник голови фракції Андрій Кожем’якін, повідомляє прес-служба БЮТ.
Як сказав народний депутат, фракція БЮТ ініціювала позачергове скликання на 
13 січня з єдиним питанням у порядку денному: прийняття законопроекту, який унеможливив би застосування масових фальсифікацій. «Однак, — зауважив А. Кожем’якін, — Партія регіонів продемонструвала надзвичайну спритність і перша зареєструвала постанову про скликання позачергової сесії 13 січня».
«Позачергове засідання, яке скликала ПР, — це фарс і дармове виборче шоу. Адже до порядку денного було внесено понад 70 питань, які не є актуальними і які не можна вирішити протягом одного дня», — зазначив парламентарій.
«Я хочу заспокоїти представників Партії регіонів, які вже святкують «велику перемогу». Наша фракція візьме участь у засіданні парламенту 13 січня. Водночас фракція БЮТ уже ініціювала скликання позачергової сесії на четвер, 14 січня. І в цей день буде розглянуто законопроект, який чітко регламентуватиме процедуру голосування виїзними скриньками і внесення виборців до виборчих списків», — сказав А. Кожем’якін.