Гирьовий спорт. Архангельськ (Росія). Чемпіонат світу за версією МКМГС. Участь брали 330 спортовців з 22 країн. На турнірі блискуче виступили закарпатці. Школярка з села Олешник Виноградівського району Вікторія Черничко та учениця гімназії з міста Виноградів Анжеліка Химинець вибороли звання чемпіонок світу і Європи з жонглювання гирями серед жінок.
Тренер дівчат Володимир Стрілецький і сам підтвердив статус рекордсмена світу, продемонструвавши найвищі показники у нетрадиційних видах гирьового спорту і посівши також другу сходинку у інших видах змагань. Запам’ятається дівчаткам також участь у концерті та фотографування з відомою льотчицею-випробувачем Мариною Попович.
В гостях у «леді» та «снігуроньки»
Художня гімнастика. В ужгородському спорткомплексі «Юність» відбулися традиційні новорічні змагання з художньої гімнастики «Срібна леді» та «Чарівна Снігуронька», які зібрали понад сотню учасників зі Львова, Києва, Черкас, Рівного, Полтави та Луцька.
У цьому всеукраїнському турнірі й відкритому чемпіонаті області виступали як майстри спорту, так і юнки, котрі вперше демонстрували вміння. Серед майстринь найкращою була львів’янка Тетяна Вознюк. А Валерія Марченко та Олена Дьолог з Ужгорода здобули почесні звання: «Чарівна Снігуронька» і «Срібна леді». Нагороди переможницям вручив начальник обласного відділення Національного олімпійського комітету України Іван Риляк.
Ужгород.