Рівне. Тут відбулася презентація масштабного проекту спортивного профілю — обласної дитячо-юнацької спортивної школи, об’єкти якої розмістяться майже на десяти гектарах. 
Він унікальний не лише своїми енергозберігаючими технологіями, проектними «цікавинками», а й тим, що кожен із корпусів може вводитись у дію почергово, бо це автономні споруди: льодовий палац з трибунами для глядачів на тисячу місць; водний —з двома басейнами, на 50 і 25 метрів; універсальний корпус, де можна буде не тільки проводити змагання з футболу, легкої атлетики, волейболу, баскетболу, а й легко трансформувати зал для проведення шоу-програм, концертів та інших масових заходів з глядацькою аудиторією у три тисячі осіб. Окрім того, на території комплексу передбачається розміщення відкритих площинних споруд для занять волейболом, баскетболом, міні-футболом, тенісом, бігових доріжок для кросу.
За задумом, проект переслідує не лише звичну для усіх ДЮСШ мету — занять юні фізкультурою і спортом (таке саме передбачено і для дорослих), а й для тренувань команд олімпійського резерву, проведення змагань різного рівня, зокрема й міжнародних. А щоб приймати учасників змагань, на території комплексу передбачено готель з комплексом обслуговування та автостоянками, заклади харчування.
У планах обласної влади вже цього року розпочати будівництво першої черги комплексу, яке обійдеться у 180 мільйонів гривень. На думку голови бюджетної комісії Рівненської обласної ради Олега Хомича, «будівництво має здійснюватися на умовах співфінансування з бюджетів різних рівнів — державного, обласного та рівненського міського, оскільки комплекс найактивніше відвідуватимуть саме мешканці обласного центру».
Загалом для реалізації спортивної мрії потрібно 474 мільйони гривень. Голова Рівненської ОДА, депутат обласної ради Віктор Матчук переконаний, що попри економічну скруту проект буде втілено у життя.