Футбол. Сьогодні «Чорноморець» і «Зоря» проведуть матчі у відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи.
У «моряків» завдання не з легких. Поступившись тиждень тому в гостях — 0:2, вдома їм треба постаратися принаймні зрівняти рахунок. А там — додатковий час, пенальті... Але треба мати високу концентрацію, грати з величезним бажанням. І в жодному разі не збиватися на елементарний навал. Лише тоді можна сподіватися на порятунок.
Поєдинок на стадіоні «Чорноморець», котрий розпочнеться о 19.00 (телетрансляція на 2+2), обслуговуватиме рефері з Іспанії Гесус Гіль Мансано.
«Зоря» перебуває в дещо ліпшому становищі, ніж одесити. Адже вона в Києві не програла і, головне, — не пропустила. Хоча «Мольде» вдома, на стадіоні «Акер» (початок о 19.00 за київським часом), постарається вирвати перемогу. Адже будь-яка результативна нічия — на користь українців.
Судитиме цей поєдинок шотландська бригада на чолі зі Стівеном Маккліном. А от провести телетрансляцію не взявся жодний з українських каналів. Її вестиме норвезький tv2sumo.no, але не для нас. Проте користувачі Інтернету матимуть змогу подивитися відеотрансляцію на сайті цього телеканала.