Якщо хочеться мати стильний вигляд, а фінансова криза з’їла всі ваші заощадження на новорічне вбрання, не впадайте у відчай. Пам’ятайте, що навіть найдорожчій речі завжди є дешевша альтернатива. 
І хто знає, може, вона, оця альтернатива, висить у вашій шафі. Отож перш ніж затягти звичне «мені нема чого надіти», передивіться уважніше те, що є. Отже, щоб задобрити тигра, слід бути йому до пари. Улюблені кольори покровителя року — білий, жовтий, сріблястий, золотий. Усе смугасте й плямисте також підійде. Доповнять образ аксесуари: всілякі брошки, кулони, браслети. Але тут головне не переборщити, а то конкуруватимете з новорічною ялинкою.
Як виглядати модно без зайвих витрат, радять українські дизайнери:
Олександр Гапчук:
Гряде рік білого тигра. Відповідно і кольори в моді — світлі й чисті. Класичні чоловічі сорочки завжди були ознакою гарного смаку й елегантності. До того ж білосніжна сорочка є в гардеробі будь-якого чоловіка. Її можна одягти із джинсами й вийде «розслаблений» і в той же час модний варіант. Плюс такий комплект не потребує великих витрат. Українським чоловікам не раджу надягати краватку або шийну хустку, ми не в Англії. А от жилетка або светр із тонкої вовни з зимовим орнаментом створить враження затишку й ідеально підійде для зустрічі Нового року.
Діана Дорожкіна:
Виходячи з практичних міркувань, ошатний теплий жилет з різноманітним декором (мінімалістичним або, навпаки, з безліччю деталей) у новорічну ніч буде дуже доречний. Його можна надягти із джинсами на водолазку й виглядати стильно, вигадливо й модно. А найголовніше — буде тепло, адже наші краса й здоров’я тільки в наших руках. Якщо зустрічаєте Новий рік удома, то потрібно вибирати насамперед комфортний одяг. При цьому вистачить кількох акцентних деталей, які піднімуть настрій і зроблять річ ошатною. Це може бути гарна шаль, об’ємна підвіска, смішна брошка або пояс. Те, що приверне до себе увагу й зробить навіть найпростіше вбрання цікавим. Ну і, мабуть, головна прив’язка до будь-якого Нового року — гарний настрій.