Насамперед хочу побажати, щоб наступний рік був роком стабільності, впевненості та оптимізму.
2009 рік легким та безтурботним назвати не можна. Однак давайте подякуємо йому та один одному за все, що вдалося здійснити, бо, незважаючи на труднощі та проблеми, ми вистояли. Людина неспроможна змінювати минуле, але нам під силу дати йому оцінку, зробити висновки, прийняти з вдячністю можливість жити саме у цей час поряд з рідними людьми, займатися улюбленою справою та будувати своє майбутнє. Мати віру в самих себе і в Україну. І я переконаний, що в наступному році ми зможемо зробити помітні кроки до поліпшення нашого життя.
Я вірю, що наступний рік неодмінно буде кращим, та зичу всім, щоб ми жили у країні, основою життя в якій була б стабільність і впевненість у завтрашньому дні.
Зимові свята дарують нам те, чого дедалі більше бракує у повсякденному бутті. Це особливий і магічний для кожного з нас час спогадів дитинства, теплих зустрічей з рідними і близькими, коляда, Святвечір. Бажаю вам світлого та бадьорого настрою. Бажаю кожній українській родині Божого благословення і здоров’я. Любові й радості! Нехай новорічно-різдвяні щедрівки-колядки принесуть у кожен дім достаток, злагоду, щирість!
Бажаю всім міцного здоров’я, щастя, процвітання та здійснення всіх найсміливіших задумів у 2010 році!